Dnes je 18.4.2024 a svátek má Valérie
 

Radovesice – Kinematograf začne příběhem veterináře

Kinematograf bratří Čadíků je společností s pětadvacetiletou historií, která má vybudovanou pozici oblíbeného a široce vyhledávaného kulturně-filmového charitativního projektu. Hlavní náplní činnosti společnosti je projekt Filmové léto, v jehož rámci se v letních měsících rozjíždějí do desítek měst v České i Slovenské republice projekční vozy vybavené projektory, které zde po několik dnů promítány především české filmy. Místem konání jednotlivých projekcí jsou tyto letní filmové projekty Kinematografu zcela charakteristické – jedná se především o veřejná prostranství (náměstí, nádvoří, louky), kde projekce probíhají pod širým nebem.

11774834_10206824200620563_997390578_nV Radovesicích se již stává tradicí, že kinematograf na pár dní zastaví na fotbalovém hřišti a promítne hned několik vybraných kousků. 

Letos tomu nebude jinak a diváci se tak pobaví atmosférou této venkovní akce př projekci následujících titulů  naší domácí tvorby.

Úterý 25. července 2017, 21.00 hodin: Teorie tygra – příběh veterináře Jana, jenž už má všeho dost a poslední kapkou je tchánova smrt. 

Středa 26. července 2017, 21.00 hodin: Trabantem do posledního dechu – pravděpodobně nejznámější současný český cestovatel Dan Přibáň podnikl svou dosud nejnáročnější expedici. 

Čtvrtek 27. července 2017, 21.00 hodin: Řachanda – pohádka o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, živících se ne vždy úplně poctivě. 

Pátek 28. července 2017, 21.00 hodin: Všechno nebo nic – Nerozlučné kamarádky Linda a Vanda jsou velmi pohledné třicítky a spolumajitelky malého knihkupectví v centru města.

Stejně tak jako každým rokem i letos poputuje dobrovolné vstupné k potřebným. Za zmínku určitě stojí, že např. v roce 2015 se na konto Bariéry konkrétně z Radovesic odeslalo přesně 34000 Kč. Částka, která byla před dvěma lety v Radovesicích během promítání vybrána, předčila i větší města jako Mariánské Lázně, Cheb, Aš, Žatec či Kadaň.

foto: Jaroslav Drobný

 

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Štítky: , ,

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com