Dnes je 20.4.2024 a svátek má Marcela
 

ZFP Group pomáhá s financemi už i na Roudnicku

V Židovicích otevřela svoji pobočku ZFP Group Akademie. Její cílem je vzdělávat veřejnost, naučit ji pohybovat se ve světě finančních programů a lépe pracovat s vlastním kapitálem. ZFP Group je přitom na trhu téměř tři desítky let a patří jí třetí největší realitní fond v Česku.
Pobočku v Židovicích otevřela Mgr. Šárka Štulpová společně s Klárou Kress. „Původní myšlenka vznikla poté, co jsem sama byla dlouholetou spokojenou klientkou společnosti ZFP. Byla mi blízká její filozofie a líbilo se mi, že se snaží být dostupná prakticky pro každého. Když přišla Šárka, která pro ZFP pracuje přes osm let, s nápadem, že chce otevřít kancelář na Roudnicku, vzala jsem to jako velkou příležitost,“ popsala vznik myšlenky Klára Kress. „Chceme tak být blíže nejen vlastním rodinám, ale také lidem, kterým pomůžeme zorientovat se v aktuálních možnostech finančních programů. Každý totiž můžeme vydělané peníze buď utratit nebo nechat ležet a sledovat, jak je požírá inflace. Pak je tu třetí možnost a tou je zamyslet se nad tím, jestli je nenecháme efektivněji pracovat. Každý přitom máme jiné možnosti a potřeby a právě proto jsme tady, abychom ukázali, že cesty tu jsou pro každého,“ vysvětlila důvod otevření kanceláře Klára Kress.
ZFP Group je vzdělávací, zprostředkovatelská společnost, investiční skupina a průvodce podnikáním. Na českém trhu je od roku 1995 a působí v 6 zemích. Samotnému otevření pobočky v Židovicích předcházelo kolečko zkoušek u České národní banky. „Naším cílem je, aby lidé dokázali kvalitně zabezpečit sebe a své blízké proti rizikům dnešní doby. Unikátní systém naší vzdělávací akademie ZFP je akreditován ministerstvem školství a certifikován mezinárodní vzdělávací a certifikační agenturou IES se sídlem v Londýně. Našim posluchačům se věnuje 110 zkušených lektorů. Vzdělávací semináře pořádáme v síti vlastních hotelů, kde nebližší Roudničanům je Hotel AKADEMIE Naháč,“ poznamenala Šárka Štulpová s tím, že zkušené lektory se již delší dobu daří přivést i do Židovic, kde skupina pořádá základní seminář pro širokou veřejnost. „Při něm lektoři vysvětlí, jak fungují jednotlivé finanční programy, naučí účastníky, jak se o sebe co nejlépe postarat po finanční stránce a jak své prostředky maximálně zhodnotit. Je tu dokonce možnost získat vlastní licenční číslo, díky kterému je pak možné získat peníze za sjednané produkty a vytvořit si další příjem,“ upozornila na možnost Šárka Štulpová, která se specializuje i na úvěry, pomůže s hypotékou nebo pojištěním nemovitostí. „Nejbližší termín dalšího semináře je již příští týden ve středu 19.4. od 17:00 v naší kanceláři,“ dodala.
Tzv. roudnická kancelář sídlí na adrese Židovice 128. Zde si také můžete domluvit individuální setkání.

Kontakt:
Mgr. Šárka Štulpová
Tel.: +420 605 275 651
Klára Kress
Tel.: +420 775 897 848

PR článek – redakce neodpovídá za obsah

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com