Dnes je 25.4.2024 a svátek má Marek
 

Pamplona zdravě a chutně

Také na Libochovicku, je možné získat zdravou, vyváženou stravu s redukčním jídelníčkem pro ženy a muže. Tento projekt nejenom pro své hosty začala realizovat Věra Bauerová. Věra je dlouholetou odbornicí v oboru gastronomie a na Libochovicku provozuje restauraci Pamplona.

Věro jak Tě něco takového napadlo?

Při pravidelném navštěvování MARSTAFITU (místní fitness) prakticky všichni řešíme stejnou otázku. A to cosi dáme k jídlu po cvičení a jak spojit cvičení se zdravím stravováním. Tohle byl pro mě impulz k zamyšlení, jelikož provozuji vlastní restauraci díky čemuž máme přístup ke kvalitním potravinám a kuchyni, bylo jenom otázkou času tyto věci spojit. Udělala jsem si kurz výživového poradce, abych správně pochopila problematiku věci.

 Co tedy můžeš nabídnout?

V podstatě  jde o to, aby nejenom návštěvníci fitnessu, ale celá škála dalších, jimž není lhostejné jak se stravují a jaký mají životní styl, měli různé možnosti se ke zdravé a vyvážené stravě pohodlně dostat, aniž by museli dojíždět do větších vzdáleností.

Vytvořili jsme na Libochovicku, možnost několika variant jak se ke dostat ke zdravé stravě. Všem kteří projeví zájem můžeme nabídnout posezení v naší restauraci kde jim tyto chutné pokrmy přineseme na stůl k obědu či večeři. Také máme připravenu variantu možnosti si jídlo odnést s sebou. Naše zdravá jídla budou také k dispozici po předchozí domluvě a po cvičení přímo ve Fitcentru MARSTAFIT. Každý z nás je individuální a má jiný životní styl a proto budeme ke každému přistupovat samostatně a sestavíme mu jídelníček na míru.  Proto je důležitá osobní konsultace, při které se dohodneme na konkrétních indiciích a zvolíme správný postup. 

Dne 30.1.2014 bude v restauraci Pamplona od 17.hodin projekt představen a podrobnosti vysvětleny. Pokud by měl někdo ze čtenářů zájem o další informace stačí zavolat pí. Bauerové (775085774)

pozn. red: v galerii pod kolonkou servis je myšleno jídlo podávané v restauraci

Hodnocení článku:

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (1 hlasů, průměr: 1,00 z 5)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com