Dnes je 19.4.2024 a svátek má Rostislav
 

Mistryně světa okouzlila Libochovice

Show na světové úrovni zažili minulý víkend diváci na předsletové akci v Libochovicích. Díky úsilí vedoucích rope skipping teamu Sokolu Libochovice zavítala do města několikanásobná mistryně světa a Evropy v rope skippingu, artistka a semifinalistku soutěže Československo má talent, Adrienn Banhegyi  z Maďarska. 

 

O úvod jejího vystoupení se postarali „domácí“ – Baletní škola Elsa, mažoretky Libochovice a samotný rope skipping team Libochovice. Adrienn Banhegyi  pak okouzlila všechny přítomné mimořádnými výkony ve stále ještě poněkud netradiční disciplíně. Rope skipping by se dal popsat jako „skákání přes švihadlo na vrcholné sportovní úrovni“, často na pomezí akrobacie.

Show pro veřejnost zahájila krátká vystoupení Baletní škola Elsa, mažoretek Libochovice a samotného rope skipping teamu Libochovice. Pak předvedla své umění několikanásobná mistryně světa a Evropy ve skákání přes švihadlo, artistka a také semifinalistka Československo má talent, Adrienn Banhegyi.

Kromě exhibice pro veřejnost Adrienn vedla i workshop pro místní malé sportovkyně. Ty jsou velmi úspěšné v celorepublikovém měřítku – na posledním Mistrovství České republiky v rope skippingu obsadila v kategorii 9-11 let 2. místo Michaela Šifaldová, tým „Tygrů“ libochovického Sokola získal třetí místo a další jeho tým, „BEMAKE“, získal 2. místo. Stříbro získali i skokané v disciplíně long rope.

Fotografie z víkendové akce najdete zde: http://bit.ly/2DGUlHH

zdroj článku sokol.eu       http://slet.sokol.eu/mistryne-sveta-okouzlila-libochovice/

 

 

 

 

 

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com