Dnes je 28.3.2024 a svátek má Soňa
 

Libochovičtí skokani zpátky na bedně

 

První adventní víkend v „nedaleké“ Bratislavě, kde se konal 4.ročník Bratislava Cupu, byl pro maličký tým rope skippingu z Libochovic vele úspěšný a nepřehlédnutelný, děti hřály nové mikiny od sponzora firmy Podlahy Sádrofit z Rudné u Prahy .

Mezi necelou stovkou skokanů z Čech, Moravy, Slovenska a Maďarska se náš tým rozhodně neztratil. Však vezeme zpátky 4x bronzovou, 3x stříbrnou a 2x zlatou medaily!!

Skokanský um byl k vidění v sobotu 1.12. od 10,30 hod, kdy nastoupil na závodní plochu tým našich nejmladších skokanů (Majda s Kubou), kteří zaskákali své osobní rekordy v rychlostních soutěžích jak snožmo, tak i střídnonož. Tyto začátečnické kategorie byly limitovány pouze počtem skoků, nikoliv počtem let jak dlouho dotyčný skáče, což někteří trenéři neakceptovali a i přes to na start postavili skokany o kategorii výše, jejich výsledky se však do celkového hodnocení nepočítaly. U nás jsme takto na poslední chvíli vyškrtli našeho nováčka Anetu, která měla raketový start a bohužel díky své šikovnosti byla zařazena i přes to, že skáče teprve od září tohoto roku, do kategorie pokročilých. Zbytek našeho týmu postupně prošel každou z kategorií pokročilých 30s speed, 30s dvojšvihy, 30s trojšvihy, 3min speed, někteří podstoupili ještě tzv rozstřel a bojovalo se o umístění..

Po rychlostních disciplínách byla zařazena soutěž double dutch (skok v trojici 3x45s přes dvě proti sobě jdoucí švihadla), pro nás těžká disciplína. Připravovali jsme se na ni tak dostatečně pilně, že jsme odjížděli na soutěž s narychlo opravovaným švihadlem a poprali se s tím výborně.

Závěr soutěže patřil freestylům, kde je vidno, máme velké rezervy, ale jak jsme zmiňovali na začátku roku 2018 při Rope skipping show s Adrienn Banhegyi, budeme se snažit zlepšovat. Právě Adrienn nám velice pomáhá, v půlce listopadu opět zavítala do Libochovic se svým týmem JUMP PLUS WORLD naučit nás něco nového…

Je na čase všem pogratulovat za předvedené výkony a reprezentaci. Majdo Krynerová, Kubíku Strejci, Domčo Štefci, Nikolko Jelenová, Klauďo Čmejlová, Štěpánko Strejcová, Agi Vytlačilová, Kačko Strejcová, Aneto Dittrichová a Míšo Šifaldová, GRATULUJEME!!!! Opět je vidět kus práce, níže to dokládají konečné výsledky.

Poslední slovo závěrem však patří rodičům a našim sponzorům. Bez Vás by to prostě nešlo, děkujeme za vaši pomoc a vstřícnost. Vážíme si ji.

Konečné výsledky:

Magdalena Krynerová: 2.místo střídnonož, 1.místo snožmo

Jakub Strejc: 3.místo Střídnonož, 3.místo snožmo

Dominik Štefec: 3. místo snožmo, 1.místo dvojšvihy

Nikola Jelenová: 3.místo criss cross

Michaela Šifaldová: 2.místo dvojšvihy

Tým SKOKANI (Strejcová Š., Čmejlová K., Jelenová N.): 2.místo double dutch 3x45s

 

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com