Chcete začít paběrkovat i ve vašem kraji po vzoru Zachraň jídlo? Nebo znáte nadšence, kteří by se do toho chtěli pustit? Pak není nic jednoduššího než si stáhnout náš nový manuál. Díky němu se dozvíte, jaké kroky je třeba podniknout, aby byl váš start co nejhladší.Není to nic těžkého. Přípravy lze stihnout za jeden až dva měsíce. A výsledek, ten se za tu snahu vyplatí! Pomozte nám dostat paběrkování do dalších krajů, kam ruce Zachraň jídlo zatím nedosáhnou.Stáhněte si manuál:s prolinky a přílohamive formě pro domácí tisk
Podporují nás Eat With LocalsSpolečnost Eat with Locals, která pořádá procházky s ochutnávkou tradičních českých pokrmů a nápojů, se nás rozhodla finančně podpořit. Z ceny každé prodané vstupenky poputují 2 eura na činnost Zachraň jídlo. Takže až nebudete vědět, kam svou zahraniční návštěvu poslat na kvalitní českou kuchyni, víte, kam se obrátit. Za podporu moc děkujeme firmám i jednotlivcům. Přispívat můžete i malými částkami. Díky!
Po „popletených“ vánočkách se jenom zaprášilo. Předposlední adventní neděli rozdávalo Zachraň jídlo vyřazené vánočky, které neodpovídají estetickým standardům. Buď málo vykynuly, byly špatně spletené, při pečení praskly, nebo byly trochu zakroucené. Za dobrovolný příspěvek si je mohli kolemjdoucí vzít od sedmi dvojic dobrovolníků, kteří se pohybovali v okolí Jungmannova náměstí v Praze, a také se dozvědět něco o plýtvání potravinami a o správném nakupování. Za dvě a půl hodiny se rozdalo 360 popletených kousků. Podívejte se na video.
Hodnocení článku:
(zatím nehodnoceno)
Loading...
Článek byl publikován
11.1.2024 7:20 v rubrice Nezařazené.
Komentáře k tomuto článku můžete přímo sledovat pomocí RSS zdroje.
Na článek můžete reagovat prostřednictvím komentářů nebo se o něm třeba zmínit na svém webu.
Komentáře