Dnes je 19.4.2024 a svátek má Rostislav
 

PouŤ v Domově důchodců ve stylu Rebelů 1968

 

13.6.2018 v DD Libochovice, jednom ze zařízení Centra sociální pomoci Litoměřice, p. o., uspořádali každoroční veselici. Letos v dobovém stylu Rebelů (rok 1968) .Pouťové přípravy pod širým nebem začaly v brzkých ranních hodinách, kdy tmavá obloha způsobila trochu obavy, ale počasí nám nakonec přálo. Po zahájení a přivítání hostů vedoucí domova Bc. Andreou Krčmářovou DiS., začal program vystoupením „Rebelek“, které si připravili zaměstnanci domova. K obědu bylo tradiční pouťové menu a během celého dne se podávalo bohaté občerstvení.

Odpolední program opět zahajovali zaměstnanci a konečně došla řada na překvapení – tím byl populární zpěvák Bohuš Matuš se svým týmem. Všichni si poslechli a zazpívali známé písně, mezi kterými proběhly i poznávací soutěže. Po autogramiádě se zpěvák v publiku podíval na další vystoupení z našeho programu, který rozzářily mažoretky z Budyně nad Ohří, pod vedením pí Petry Medáčkové. O zábavu na zbytek odpoledne se postaral pan Fröhlich se zpěvačkou Růženkou Ctiborovou. Klasické i moderní písně nás nenechaly v klidu a naladily nás nejen k poslechu, ale i k bujarému tanci.

Tento den jsme si mohli užít nejen díky výše jmenovaným v článku, ale také DÍKY našim sponzorům a těmi byli : Alimpex Louny, Arlego s.r.o., Auriga s.r.o., Citus Litoměřice, Jatky Hřebejk, Pekárna Litoměřice, Dentimed, Kadeřnictví Ola pí Seemannová, pí Psotová, fotografie p. Laube, video p. Černý. Také děkujeme ZŠ Libochovice za zapůjčení rekvizit a uvolnění dětí na program.

Velice nás potěšila návštěva a pochvala od p. ředitele CSP Litoměřice Ing Jindřicha Vinklera a zástupce z ústeckého kraje Bc. Pavla Csonky. Děkujeme všem, co se podíleli na přípravách, co nás podpořili a jakkoliv přispěli k úžasnému pouťovému dni, který si senioři, hosté i zaměstnanci plně užili.

Za aktivizační tým DD Horká, Smetanová, Šabachová

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com