Dnes je 28.3.2024 a svátek má Soňa
 

Libochovice – KS U Tří lip

Dne 11.3.2015 od 19,30 hod. uvede KS U Tří lip v Libochovicích divadelní představení „Ani za milion“. Komedie s detektivní zápletkou, odehrávající se v jednom majáku na francouzském pobřeží. Účinkují: Michaela Kuklová a Marcel Vašinka. Vstupné: v předprodeji za 140,- Kč (vstupenky lze koupit na IC Libochovice) nebo na místě za 170,- Kč.

plakat3new-webMyslíte si, že se nedá napsat rafinovaná detektivní komedie pouze pro dva herce? Omyl! Myslíte si, že když ve hře vystupuje jedna žena a jeden muž, tak se zápletka musí nutně točit kolem partnerských vztahů? Omyl! V téhle celovečerní komedii, která je pro oba aktéry neuvěřitelnou hereckou příležitostí, na vás čeká pořádná porce překvapení a především humoru. Prostředí přímořského majáku, brilantní dialogy, strhující tempo a originální zápletka dávají téhle současné komedii obrovský potenciál. Ostatně její světovou premiéru si na svá bedra vzalo bratislavské Štúdio Lasica-Satinský, kde v jediných dvou rolích září Kamila Magálová a Marián Geišberk.

 Jacqueline má za manžela anglického velvyslance, přesto je to Francouzka tělem, duší i původem. Má dvě děti a kufřík s milionem eur, který je ochotna dát každému, kdo si ho zaslouží. Nenávidí venkov, samotu a obyčejnost. Lambert manželku nemá, utekla od něj. Zato má námořnickou duši a svůj maják, o který se stará čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Miluje venkov, samotu a obyčejnost. Jeden druhého neznají, a kdyby vše bylo jak má, nikdy by se ani nesetkali. Co má společného zpustlý strážce majáku s madam z nejvyšší francouzské společnosti? Vůbec nic! Přesto spolu stráví den a noc na bohem zapomenutém místě, bojují o holý život a mají společné tajemství, které navždy spojí jejich existence. V téhle brilantní detektivní komedii je totiž všechno jinak, každá lež je pravdou, každá pravda lží a jisté je pouze to, že pod rouškou humoru se skrývá vrah…

Autoři: Michaela Doleželová a Roman Vencl
Producent: Petr Mácha
Hrají: Michaela Kuklová a Marcel Vašinka
Režie: Vlasta Hartlová
„Vzestup a pád malého českého človíčka rozesměje Každého“

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com