Dnes je 28.3.2024 a svátek má Soňa
 

Klapý – Každý může pomoci Ondráškovi

V sobotu se v Klapém sešla početná skupina příznivců s cílem znovu podpořit Ondráškovu cestu ke zdraví a strávit příjemný den plný zábavy.

 Prošli se kolem rybníka a po celé odpoledne si zakupovali balónky, které pak společně vypustili. Byl připraven i další program: soutěže, dětská dražba, malování na obličej, prodej domácích výrobků, smývatelné tetování by Luigi. Celou akcí vás bude opět provázel DJ David a jako speciální host vystoupil Vojtaano.  

A protože akci nezradilo ani počasí, celý den zakončili večerní taneční zábavou. Výtěžek z registrace, prodeje balónků a domácích výrobků je věnován na léčbu malého Ondráška.

Charitativní akce za účelem získání financí na léčbu malého Ondráška. Za příjemné odpoledne se podařilo vybrat 67 351,-, za což patří pořadatelům a přítomným velké uznání.
 
 Ondráškovi jsou letos 3 roky. Od narození se potýká s vážnými zdravotními potížemi. Když mu byl jeden rok, opustila jsem klasickou léčbu a přešla na alternativní. Bylo to velice těžké rozhodnutí, ale nelituji toho. Ajurvédské terapie nám pomohly hlavně v léčbě epilepsie. Ta tenkrát Ondráška ohrožovala nejvíce. Je až neskutečné, že nyní žádné záchvaty nemá a zlepšení potvrzuje i EEG. Velký posun k lepšímu nastal také v jeho vnímání, dále pak v trávení, zažívání a spaní. Atopický ekzém už ho také netrápí a posílila se i jeho imunita. Je toho ještě mnoho, co musí Ondra dohnat, ale když si uvědomím, z jak závažných zdravotních problémů se dostal, tak ho obdivuji. Co je pro ostatní děti ve vývoji samozřejmé, je u něho výsledkem velkého úsilí, ajurvédských terapií, pravidelného cvičení, masáží a hipoterapie. Tato léčba je sice úspěšná, na druhou stranu finančně velice náročná. Nedovedu si představit, že bychom museli s tím vším přestat pro nedostatek financí. Věřím, že naše cesta je správná, neboť z Ondry konečně roste spokojený chlapec.

 Bylo by skvělé kdyby každý z nás pomohl malému klukovi, aby mohl taky jednou běhat po hřišti jako ostatní děti.

Co vy na to?
 
 Účet u Asociace rodičů dětí s DMO a přidruženými neurologickými onemocněními ČR: 2400839293/2010

autor fotografií: Ondrej Kares Photography

 

 

 

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Štítky: , ,

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com