Dnes je 20.4.2024 a svátek má Marcela
 

Info o otevíracích dobách

provoz městské knihovny 
v tomto týdnu bude knihovna stále fungovat v omezeném režimu – tzv. výdejovým okénkem. Potřebujeme čas na dokončení započatých prací (zednické práce, malování, oprava topení).Půjčovní doba bude tak jako minulý týden:
úterý a pátek 9,00 – 11,00 a 14,00 – 16,00
středa a čtvrtek 9,00 – 11,00 a 15,00 – 17,00
Po telefonické (e-mailové) domluvě, můžete být obslouženi i mimo tyto hodiny.
Nařízením vlády bude umožněno vracet půjčené knihy a časopisy. Vypůjčit si můžete knihy a časopisy pouze předem objednané či rezervované telefonicky, emailem nebo on-line katalogem.Děkujeme za pochopení. Těšíme se na vás!
Vaše knihovna
Provoz městského bazénu 
Vážení návštěvníci městského bazénu,   počínaje čtvrtkem 3. prosince dochází v rámci celé republiky k pozvolnému uvolňování vládních opatření. Městský bazén Libochovice bude pro návštěvníky otevřen od úterý 8. prosince v omezeném režimu:provozní doba zůstává v platnosti beze změn  návštěvní řád bude s ohledem na hygienická opatření průběžně aktualizován (FB a www stránky města) 
Sběrné dvory města Libochovice
Aktuální situace Proti-Epidemického Systému (PES)Stupeň pohotovosti dle aktuální epidemiologické situacePřehled opatření platných na základě stupně PES
Aktuální informace z KHS Ústí nad Labem – zde Důležité informace a kontakty – zde Aktuální počty nemocných v ČR – zde Informace o nakládání s ochrannými pomůckami – zde
Chcete své spoluobčany informovat o zajímavých akcích v našem okolí? Obraťte se na nás s tipy na zajímavé akce, které našemu zraku unikají. Chcete propagovat svůj koníček nebo zájmové sdružení? Velice rádi tyto tipy a informace prostřednictvím této aplikace zveřejníme. Tipy zasílejte na starosta@libochovice.cz, do předmětu e-mailu prosím zadávajte klíčové slovo „Mobilní rozhlas“.
Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com