Dnes je 19.4.2024 a svátek má Rostislav
 

Libochovice – Tak jsme třetí, no a co…

Tak jsme třetí, no a co…

Mladí dorostenci FK Libochovice se zúčastnili zimního přípravného turnaje „Eurogreen zimní liga“ a předčili veškerá očekávání. V konkurenci 20ti mládežnickým týmů z celého kraje se umístili na skvělém 3. místě. Tato zimní příprava mládeže je velmi oblíbená a svědčí o tom i úroveň týmů, které se pravidelně zúčastňují, např. FC Chomutov, FK Junior Děčín nebo FK Ústí n.L.

Po odehrání základních skupin jsme ve vyřazovacích bojích narazili na ligový mladší dorost FK Ústí n.L., což byl pro kluky dosavadní vrchol přípravy a možná i kariéry. V utkání hraném v Ústí n.L. jsme příkladně zabojovali, přidali fotbalový um a nečekaně, ale zaslouženě porazili favorita celé soutěže 4:2

V semifinále jsme změřili síly s týmem TJ Proboštov, se kterým se potkáváme i v mistrovských soutěžích. V zápase hraném na umělé trávě v Brozanech jsme díky neproměněným šancím podlehli 2:3. Jak jsme z odstupem času zjistili, tento zápas byl předčasným finále turnaje.

Poslední zápas o 3.místo jsme odehráli v Teplicích proti mužstvu SK Březiny. Výsledek 13:2 byl pro kluky z Děčínska až příliš krutý. A naši dorostenci si tento zápas pořádně užili, zastříleli si a z přehledem zvítězili. Odměnou jim bylo předávání poháru a diplomu za 3.místo z rukou bývalého hráče Teplic a české reprezentace Pavla Verbíře.

Již zanedlouho začne kolotoč mistrovských utkání a naši kluci budou chtít udržet první místo v tabulce právě před TJ Proboštovem a dorostenci SK Brozany. My všichni věříme, že jsou dobře připraveni na tuhé jarní boje a že nám i nadále budou přinášet radost z fotbalu. Poděkování také patří fanouškům a rodičům, kteří během zimy strávili nemálo času na cestách za úspěchem. Věříme, že fanoušků bude stále více a více

 

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (1 hlasů, průměr: 5,00 z 5)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com