Dnes je 28.3.2024 a svátek má Soňa
 

V Domově si zahráli Ruské kuželky

Dne 24.4.2019 se konal v Domově důchodců v Libochovicích, jednom ze zařízení Centra sociální pomoci Litoměřice, p. o. 2. ročník turnaje v ruských kuželkách.

Celkem soutěžilo 13 družstev: Domov ,,Srdce v dlaních“ Filipov, DS Terezín, DSS Dubí – Teplice, DUT Litoměřice, DPS Žatec, Domov bez hranic Rumburk, DPS Krásná Lípa, DD Čížkovice, DPS Šluknov, DPS Orlická – Ústí nad Labem, DD Milešov, DD Roudnice nad Labem a nakonec domácí družstvo.

Soutěžící přišla přivítat a zahájit turnaj paní vedoucí domova Bc. Andrea Krčmářová. Potom následoval samotný turnaj. Při sběru a stavění kuželek nám pomohli žáci ze ZŠ Libochovice.

Zatím co někteří soutěžili, ostatní si mohli zazpívat a zatančit při živé muzice v podání kapelníka p. Fröhlicha a zpěvačky pí. Ctiborové. Po dohrání turnaje se těšili hráči nejen na vyhodnocení, ale nejprve na dobrý oběd.

Letošní ročník nás potěšil a to především s umístěním domácího družstva v zastoupení pí. Kuželkové,  pí. Plavcové, pí. Urbanové, které vybojovalo první místo, druhé místo obsadilo družstvo pí. Baránková, pí. Honomichlová, pí. Mansfeldová  z DPS Orlická Ústí n/L. a třetí místo získalo družstvo p. Hofrichter, pí. Plechatá, p. Sarkozi z DPS Šluknov.

Z řad žen první místo obsadila domácí hráčka pí. Kuželková Jaroslava, druhá byla též domácí hráčka pí. Urbanová Drahomíra a třetí místo obsadila pí. Baránková Marie z Orlické Ústí n/L..

Z řad mužů se na prvním místě umístil p. Hofrichter Oldřich z DPS Šluknov, na druhém místě p. Sušánek Josef z DD Roudnice n/L. a na třetím místě ing. Vojta Milan z DS Terezín.

Po předání diplomů a cen se rozjeli soutěžící do svých domovů. Děkujeme všem za pomoc při přípravě turnaje a těšíme se na další společná setkání.

Autor článku: Lucie Horká, Nora Pettrichová

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com