Dnes je 28.3.2024 a svátek má Soňa
 

Pouť v Domově důchodců

 

14. 6. 2017 se konala pouť v Domově důchodců Libochovice, jednom ze zařízení Centra sociální pomoci Litoměřice, p. o.. Letos poprvé byl program, který zajišťují zaměstnanci domova, na dvě části. Dopolední program se jmenoval „Letní nadělení, aneb adventní čas rodiny Smolíkových“.

Duchem celé pouti byla předvánoční atmosféra v jedné rodině. Diváci sledovali rodinu, jak se chová při výběru televizních předvánočních pořadů, mohli si tedy udělat obrázek, v čem se volby rodinných příslušníků shodují s jejich vkusem.

Nejmladší z rodiny Ládínek nechal diváky nahlédnout do světa animovaného filmu pro nejmenší, příkladem byla „Včelka Mája“, jeho starší sestra Týna reprezentovala puberťáky a přivedla diváky do světa moderních pohádek, z nichž jedna byla „ Co takhle svatba princi?“. Starší generaci televizních diváků představovali rodiče. Maminka Gábi dala při výběru přednost hudebním pohádkám, např. „Šíleně smutná princezna“ no a tatínek Pepa zvolil „Lotranda a Zubejdu“. S blížícím se závěrem času adventního, nechyběly ani všeobecně známé kousky jako Popelka, Zlatovláska, Pyšná princezna či Mrazík. Samozřejmostí byla návštěva Mikuláše, anděla a čertů v rodině a Štědrý den. Dopolední program byl zakončen písní „Vánoce, vánoce přicházejí“ a tím byli všichni senioři, hosté a přátelé domova pozváni na štědrovečerní menu.

Po dopoledním vystoupení zaměstnanců, dostali senioři první dárek. Petra Dopitu a Magdu Malou muzikálové zpěváky, které přivezla s sebou firma Dentimed.

Po obědě se znovu na scénu vrátili zaměstnanci, aby oslavili Silvestra. Vystoupení začala skupina ŠOK (zaměstnanci převlečení za seniory) se svým blokem dechovek. Po nich přišel druhý dárek pro diváky a tím bylo vystoupení Terezy Proškové. Terezka předvedla tanec v zavěšeném kruhu a Poledance. Po skončení této akrobacie se opět na pódium vrátili zaměstnanci s vybranými písněmi slavných zpěváků, jako byl Viktor Sodoma, Waldemar Matuška, AC/DC či Dan Nekonečný. Na závěr samozřejmě nechybělo šampaňské ani ohňostroj, i když jen papírový. Posledním překvapením bylo duo Vivasong, dvoučlenná skupina bavila všechny přítomné až do úplného závěru dne.

Tímto děkujeme všem zaměstnancům, kteří šli s kůží na trh a odvážili se vystoupit v zábavném programu, ale i těm kteří se podíleli na přípravách. Dále děkujme našim sponzorům, bez kterých by se tento projekt neuskutečnil, DENTIMED, ALIMPEX, CITUS, PEHAK, JATKY HŘEBEJK, PAPÍRNICTVÍ LIBOCHOVICE, Simoně Seemannové a Olině Psotové (za účesy), Miroslavu Laubemu (za fotografie), Tomáši Černému (za video), Jiřině Portychové za zapůjčení koní.

 

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com