Dnes je 29.3.2024 a svátek má Taťána
 

Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní 2022

Švestková dráha společnosti AŽD nezajišťuje pouze každodenní železniční spojení mezi Litoměřicemi horním nádražím, Lovosicemi a Mostem, ale stále více se zapojuje do kulturního života měst a obcí v jejím okolí. Důkazem jsou mimořádné jízdy parních vlaků a další speciální akce. Největším kulturním zážitkem je ale tradiční zářijový Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní. Letos se akce bude konat 10. září 2022 od 12 do 22 hodin.

Jak už název akce napovídá, kromě ochutnávek kvalitního vína a burčáku si návštěvníci užijí také bohatý kulturní program. Na dvou pódiích v třebívlickém zámeckém parku a na Komenského náměstí vystoupí kapely Divokej Bill, Rybičky 48, Slza, Poetika, Poletíme a Trilobit a dále zpěvačky Lucie Vondráčková, Kristína a Kateřina Marie Tichá. Nebude chybět ani program pro děti s vystoupením skupiny Myš a Maš.

O průvodní slovo celým festivalem se postarají modelka a moderátorka Agáta Hanychová a herečka Ivana Jirešová, kterým bude sekundovat zpěvák, hudebník, producent a moderátor Josef Melen, kdysi populární dětský zpěvák s nesmrtelným hitem Né, pětku ne.

Vstupné je 300 Kč, při dopravě vlakem Švestkové dráhy 150 Kč. Děti do 120 cm, držitelé průkazu ZTP a občané Ukrajiny po předložení platného dokladu totožnosti mají vstup zdarma.

Více informací o festivalu a jízdní řád vlaků najdete na www.svestkovadraha.cz.

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com