Dnes je 28.3.2024 a svátek má Soňa
 

Charitativní šipkový turnaj v kempu U Jezu v Pístech, aneb tak se to povedlo…..

V kempu U Jezu v Pístech se konal velký letní turnaj v šipkách. Cíle tentokrát nebyly čistě sportovní, ale jak fotka napovídá, šlo o dobrou věc. Šipkařské kluby Gumídci Litoměřice a Hrobaři Charvatce se svými členy, se v zimě rozhodli uspořádat charitativní víkend pro šipkové hráče s turnaji, jejichž výtěžek půjde čistě a jen na podporu Matyáše Koháka v boji s jeho nemocí – dětskou obrnou.
Byla to akce jejíž organizátoři očekávali výdělek mezi 5-10. tisíci korunami. Konečný výsledek byl ale šokující – na Matýska a jeho konto Bariéry č. 777777222/0800 s variabilním symbolem 903196921, na které můžete přispět i dodatečně, nebo přispívat dlouhodobě bude připsána vybraná částka 33.070,- Kč..

Jde o součet startovného od hráčů, darů od hráčů i sponzorů, příspěvku na ubytování v kempu, kterého se jeho majitel, pro Matýska vzdal, také výtěžku ze šipkových automatů a skvělé dražby předmětů, ve prospěch Matýska, která vynesla téměř samotná dvanáct tisíc korun.

Obrovský dík patří Všem kdo se na tomto skvělém turnaji podíleli jakkoliv i malým dílem. Firmě Šipky PS s.r.o. a jejímu majiteli Petru Suchomelovi za zapůjčení šipkových automatů a také, že se vzdal jejich výdělku ve prospěch Matýska. Dále Severočeskému Šipkovému svazu za propagaci, firmě Staropramen za dar ve formě sudu piva z jehož vytočení šel výdělek také Matýskovi, obci Martiněves za zapůjčení velkého stanu, firmě Wenica – Václava Kokeše z Buryně n. Ohří za výrobu baneru s Matýskovým kontem a výrobu diplomů pro vítěze turnajů a šeku pro Matýska, majiteli kempu panu Davidovi Adamusovi za organizaci všeho občerstvení a zázemí i jeho dar z ubytování, atd. Nerad bych na někoho zapomněl, ale všem lze jen a jen moc a moc děkovat.

Dále samozřejmě hráčům, kteří přijeli z různých koutů našeho kraje, ale i z Liberecka (Nový Bor a Česká Lípa) ale také z kraje Středočeského (Hýskov, Slaný, Zlonice, Páleček) atd. Díky všem co se zúčastnili i dalším jejich kamarádům a známým, i celé Matýskově rodině, která nás přijela v sobotu podpořit. Více informací, fotek atd. naleznete na FB Hrobařů Charvatce a stránkách Šipkového svazu UŠO – Ústecký kraj. V pátek 13.7.2018 na otevíracím turnaji bylo 32. hráčů. Hlavní turnaj v sobotu 14.7. se konal za účasti 44. hráčů a v konečném turnaji losovaných dvojic pak v sobotu večer zasáhlo do hry celkem 28. hráčů, tedy 14. dvojic. Výsledky nejsou důležité, Ti co hráli všichni zvítězili, a Ti nejlepší ve hře to vědí a nemusím je jmenovat. Ale doufáme Všichni, že hlavně vyhraje Matýsek s rodinou. Moc se těšíme na příští rok – to se doufám opět sejdeme a uděláme z tohoto krásného setkání lidí pro dobrou věc tradici.

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com