Dnes je 7.9.2024 a svátek má Regína
 

Altros Rockfest tento víkend už po čtyřiadvacáté

Lovosice – Altros Rockfest, který se svou čtyřiadvacetiletou tradicí patří k těm nejstarším rockfestům u nás, letos nabídne největší porci vystupujících v historii. Za dva dny se na pódiu v lovosickém lesoparku Osmička vystřídají více než dvě desítky kapel.

O nadcházející víkend 19. a 20. července 2024 by si tak měli udělat čas všichni fanoušci méně či více ostré rockové hudby. Bude totiž z čeho vybírat.

„Žánrově bude letošní ročník opravdu hodně pestrá záležitost. Zazní nejen hard rock, punk, heavy metal, ale i klasický bigbít, nu-metal, death metal, folk punk nebo v současnosti stále oblíbenější stoner rock,“ říká pořadatel festivalu Honza Štok. „Snažíme se oslovit co nejširší publikum kytarové hudby a třeba i rozšířit lidem obzory. Často nám fanoušci děkují, že poznali něco nového, na co by třeba dobrovolně nezašli. No a za ostřejší punk nás třeba někdy kovaní metalisti pohlavkují,“ dodává s úsměvem organizátor.

Pořadatelé jako obvykle vsadili na známá jména. Sobotnímu večeru bude kralovat rockový Ježíš Kamil Střihavka s kapelou Leaders, Stará Puška nebo The Fialky. Původně avizovanou kultovní undergroundovou kapelu GARAGE kůli náhlé nemoci frontmana Tony Ducháčka bohužel neuslyšíme. Nahradí jej však finalisté mezinárodní bitvy kapel GBOB v Berlíně, držitelé dvou Andělů a předskokani Muse nebo Skunk Anansie THE ATAVISTS v čele s Adamem Kroftianem. Punkové příznivce během víkendu dále potěší Houba, Vision Days nebo litoměřický Švindl, fanoušky ostřejších kytar zas světově proslulý Hypnos nebo melodici SteelFaith. Dojde ale třeba i na reggae od ústecké stálice Uraggan Andrew & Reggae Orthodox.

Letošního ročníku se poprvé zúčastní populární potetovaní andílci Suicide Angels s merchem a benefičním tetovacím salónem. Tradičně proběhne oblíbená soutěž v pití piva z tupláku na čas, kde se odvážlivci pokusí pokořit pětivteřinový rekord. Dále se mohou návštěvníci těšit na skvělé občerstvení, vinotéku, kavárnu, čajovnu, fotokoutek, tetovací salón nebo chill-out zónu.

V areálu je možné také stanovat a vzít s sebou čtyřnohé mazlíčky. „Zvýhodněné vstupenky lze stále ještě zakoupit na webu Centra kultury Lovoš, s jehož podporou akce tradičně probíhá. Tímto bychom Centru kultury i městu Lovosice chtěli poděkovat,“ uzavírá pořadatel.

Pro kompletní program a aktuality sledujte Facebook https://www.facebook.com/events/365759399258989/ nebo web www.altros.cz.

Hodnocení článku:
1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (zatím nehodnoceno)
Loading...
 

Štítky: ,

Komentáře

Zatím bez komentáře.
  • Reagovat na článek
     
    Your gravatar
    Jméno
     
     
     
     
     
 
Libochovické listy.cz v mobilu

Bleskové zpravodajství již brzy ve vašem mobilním telefonu.

Reklama na Libochovické listy.cz

Informace o možnostech inzerce vám rádi poskytneme na emailové adrese.

redakce@polabskenoviny.cz

Vaše zprávy

Posílejte vaše články, postřehy a fotografie. Rádi je zveřejníme!

redakce@polabskenoviny.cz

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Ověřeno MonsterInsights